ösregn

Varit ute på promenad med olivia gick hem till min bror morgan som är hos mamma och pappa och drack kaffe sen när vi skulle gå hem till mig så började de regna så fick gå hem i ösregnet :/ inte så skönt men nu är vi hemma och torra igen :)

Nu ska jag plocka fram margarin så jag kan göra chokladbollar sen och ska plocka fram något ur frysen :)

Tv kväll

Har precis ätit middag de blev fisk , potatis och sås :) Blev middag framför tvn idag då de va



på tvn , kan inte missa de :P

Nu kollar jag på mitt stora feta syrianska bröllop , gud va lyxigt dom gör de . Om jag får ha ett dröm bröllop så vill jag ha något liknande det :D

Dagens händelser

Har haft kusinerna här på besök nästan hela dagen jätte trevligt har suttit och druckit kaffe och pratat en massa, Olivia va också med mig nere på bvc med vilde medan Elicia och Sebbe va ute och gick med Dani.

Vilde hade gått upp 310 g mammas lilla heffaklump :P han hade också växt 4 cm på längden sedan födseln :) han växer så snabbt .

Nu har jag städat lite här hemma och satt igång en maskin tvätt medan Vilde sover , men får ta och passa på.

Snart kommer Parro med för att dricka lite chai the och snacka lite .

Ne nu har jag inte tid att sitta här längre kom på de att jag måste plocka upp något ur frysen så vi kan äta middag idag med :D

Shopping :P

Har precis kommit hem från johans föräldrar har varit där och ätit middag ikv , jätte gott och mysigt :)

Nu sitter Johan och ger Vilde lite mat som jag pumpat ut innan och jag har precis betällt en jacka till mig och en overall till Vilde , har redan en till honom men den är förstor trodde inte att de kalla skulle komma så snabbt eller ja jag hoppades inte att de skulle göra de :P

Så blev den här jackan till mig



Och denna overallen till Vilde



Skickade också iväg inbjudningarna till dopet idag och har några kvar att dela ut till som som är bjudna till kyrkan och efter fikat sen kommer vi skicka sms senare till dom som bara är bjudna till kyrkan , fick inte tag i någon stor lokat så tyvärr så får de bli såhär då :/

Tatto

Sitter just nu i soffan en stund medans vilde sover , ska snart börja städa lite här hemma , känns som de är de man får göra när man är hemma om dagarna :P hehe

Har också varit borta hos mamma och druckit kaffe idag och snackat lite skit . alltid lika kul :)

Va också en runda i Lyckeby och pratade med tatueraren eftersom jag vill tatuera mig medans jag ammar om det kan få några effekter och han sa att han hade hört olika beror på vem man frågar . Så de va upp till mig va jag kände för . Så får fundera lite på vad jag vill, skulle gå på ca 2000 kr och de är de värt .

Är ganska lång vänttid hos honom också . Men jag får fundera på detta , vad tycker ni ?

Ne nu får jag göra något kan inte bara sitta stilla . snart kommer johan med blir nog hämtmat idag då vi bara ska mysa idag eftersom han åker till malmö på jobb imorgonbitti

Så skönt

Kom nyss hem från stan har varit inne och solat , så skönt va jätte länge sen jag solade .
Måste få lite färg innan dopet kan inet stå där och se ut som ett spöke .



Innan idag har jag och min kusin och självklart Vilde varit ute hos mormor och morfar , igår fick morfar åka in akut med ambulans till sjukhuset och är nu inlagd så vi åkte ut och höll mormor lite sällskap och jag bjöd på fika .
Hon verkade bli glad över att få lite annat i tankarna.


Ikväll är det tv kväll som gäller både




på tv ju , de kan man inte missa :P

Ne nu ska jag ge lilleman mat så att jag och johan kan äta sen :)

Dagens händelser

Sitter just nu i soffan och myser lite med familjen innan vi ska gå och lägga oss.

Vi är nyss hemkommna från johans föräldrar har varit där inne och fikat och hämtat lite adresser så att vi kan skicka dop inbjudningskorten , måste bara hitta en lokal att ha fikat i efter dopet .

Jag och mamma va ju på stan idag och uträttade lite grejer fick bla och lämnade tillbaka glasögonen som de va fel på sen va vi på banken och satte in Vildes pengar. Va också och köpte band till dopservetterna :P

Sen köpte mamma en vintermössa och ett par vantar till Vilde och jag fick en mys dress jätte fin :) behövde verkligen en ny , Tack mamma <3



Mot stan

Har nu gjort mig och lilleman färdiga , ett sista blöj byte bara innan vi packar in allt i bilen och kör bort och hämtar min mamma. Ska in till stan och uträtta massa ärenden :) bla babyproffsen , banken och massa fler . Så hörs sen :)

Ullared :D

Längtar till på lördag då jag , johan , vilde och mamma ska åka till ullared och shoppa lite :)
har köpt en speciell grej som gör att han kan ligga ner och sova säkert i sin vagninsats eller vad man nu kallar de , väldigt smart faktiskt .
De vi ska köpa är kläder och saker till vilde , och vinter jackor till oss själva .
Hoppas inte de är överdrivet med folk bara .


Så söt

Ligger just nu i sängen och kollar på när lilleman sover så söt han är :) hade igentligen behövt städa men kan ju inte lämna han i sängen själv och flyttar jag han till sin så vaknar han och då får jag ändå inget städat :/ får försöka lägga något runt honom så han inte kan rulla iof tror jag inte han kan rulla så långt då han ligger i mitten av sängen men hade inte heller förvånat mig :p Vi ska sen när min mamma slutat åka bort dit och umgås lite Johan har jobbat över mån , tis och blir förmodligen så idag med och då är de skönt att ha någon annan vid sin sida också .. Igår när vi va på BVC så hade han gått upp från 3980 till 4090 , hon sa att bebisar ska gå upp runt 100 till 200 g i veckan och han hade gått upp 110 nästan på gränsen till för lite och jag som tycker att han vill ha mat jämt :p. Idag är de bara 15 dagar kvar tills jag fyller 20 undra va man kommer få för något :D älskar att fylla år . Ne får börja plocka undan lite i sov rummet så jag får någonting gjort

:)

Ska strax ta och ge mig ut på en promenad med mina små älsklingar innan jag och vilde ska ner till bvc och vägas och mätas . Undra hur mycket han har gått upp på en vecka ? de får vi snart veta :)

Ska också försöka städa lite sen här hemma men är inte så lätt när man har en liten som vill bli buren hela tiden , va så mycket lättare när johan med va hemma .
Men man vänjer sig så småning om att klara allt själv :P är glad att jag köpt en bärsele han älskar att sitta i den medans jag hålller på här hemma .

övertrött

Idag har jag spenderat dagen med min kusin olivia har suttit här hemma och druckit kaffe och snackat lite skit .

Vilde har varit lite pipig idag så trodde först han hade lite feber men de va de inte han är väll bara övertrött han har inte sovit så jätte mycket idag så johan tog med både vilde och dani i bilen när han skulle fixa lite saker , lilleman somnar alltid så fort man sätter han i bilen så hoppas han är lite gladare när dom kommer tillbaka.
Skönt att få sitta hemma med och bara få vara med sig själv en liten stund :P

Ska snart fixa lite mat sen börjar ensam mamma söker , de får jag inte missa :)

Avskyr att inte kunna bada , hade så gärna lagt mig i ett varmt bad med tända ljus och ansiktsmask men får tyvärr vänta med de några veckor till :(




Vår sovande lilla prins <3

Barn skönhetstävlingar

Sitter vid tvn och kollar på little miss uk på 4an , visst jag tycker att barnen är söta men jag fattar inte vissa grejer hur man låter en 7 åring operera sig eller att man låter sitt barn börja använda smink när dom är 6 år gamla . De förstör ju sin hy totalt. Eller att mamma säger att jag inte ska använda mina glasögon utan ha kontaktlinser har jag glasögon så skäller hon på mig . Tycker faktiskt lite synd om barnen !!!



Tycker de är fel att göra såhär mot sina barn jag blir arg när jag ser vissa saker som den här bilden neranför när mamman låter din 8 åriga flicka få botox för hon anser att de hjälper henne att vinna sen att hon tvingar sin dotter att vaxa benen menar har ens en 8-årig flicka hår på benen ????



Mammas duktiga prinsessa <3

Innan jag går och lägger mig måste jag bara lägga upp en söt bild .

Vilde sov ute för första gången i vagnen idag medans johan tvättade bilden och Dani vaktade honom flitigt , sötnosen :D




Till Vilde

Kom hem från mamma och pappa för en stund sen har varit där och kollat på tv och ätit lite popcorn och bara myst , jätte skönt att bara få slappa lite :)

Tänkte nu att jag skulle lägga upp lite bilder på lite saker som Vilde har fått :D även om jag vet att de kommer ta jätte lång tid med denna datorn men jag har lite tid över nu när Vilde sover i johans famn.




Detta fick han av johans mamma och pappa de är en snutte och en liten nalle + ett super gulligt kort



Detta fick han av johans farmor och farfar + 500 kr som ska sättas in på hans sparkonto



Detta fick han av johans farbror och hans tjej och deras lilla dotter



av johans bror Emil och hans flickvän Rebecka



Detta fick han av min moster och barnen



Och detta fick han av min mosters man , va mycket viktigt att de bara va från honom :P hehe



Denna blomman fick han av min mormor och morfar + 500 kr som också ska in på hans sparkonto



Och detta fick han av Linda och Jocke :)

Stort tack till alla för dom fina presenterna :) har också fått massor av mamma och pappa men de får jag lägga upp bilder på imorgon då jag inte har alla bilderna på datorn .

Ne nu ska jag gå och lägga mig , att göra detta inlägget tog ca 30 min pga slö dator :/

Natti Natti på er <3

RSS 2.0