framme :)

Nu är jag äntligen framme i malmö och sitter på älsklingen hotellrum medans han skulle fixa klart en sak inom jobbet :) sen blir de nog att göra sig iordning för att gå till parken..

Malmö :D

Idag har jag varit på stan med henke och jossan blev ett par shorts, en klänning och en mascara :) blir en inpuls resa idag ner till malmö för att fira valborg med min älskling :) mysigt :)

Lunch :)

Sitter på jobbe och äter min kycklingsallad som jag hade med mig till lunch , mumsigt :) pappa är just nu och hämtar johans överaskning eftersom jag inte kunde , kan ju inte springa ifrån jobbet hur som hellst. Idag åker älsklingen från Bryssel till Malmö för att jobba där , skönt att han är i Sverige nu iaf men hade velat ha hem han , saknar min man <3

stackars snutt

idag när jag va på jobbet så ringde jag mamma för jag kände att något va fel och de va de dani hade fått en pinne i halsen och pappa fick köra henne till djurkliniken, där fick dom söva henne och plocka bort pinnen , fy fan va rädd jag blev, de va skönt att få komma hem och gosa med henne  :) älskar dig min lilla prinsessa <3

Älskar överaskningar :)

godmorgon , eller jag gick upp för någon timme sen kunde inte sova mera, håller på och planerar en överaskning till helgen om älsklingen kommer hem till helgen vill säga :) älskar överaskningar :D har också bakat scones till mamma och pappa så snart ska vi äta frukost :)

tröttis

Idag slutade jag vid 6 sen åkte jag och mamma och köpte nya utemöbler till mig och älsklingen tur att mamma har en stor bil, ni får se de sen när jag skruvat ihop det hemma .
köpte också gräsfrön så vi får en gräsmatta i sommar :)
nu ska jag slappa lite innan jag ska in i duschen sen ska jag nog gå och lägga mig är blixter trött idag

ska snart ta bussen

sitter just nu vid datorn en stund innan jag ska gå bort och ta bussen till jobbet :) känner mig riktigt dålig idag och har jätte ont i revbenen har ett stort blåmärke där från jobbet :( men de är bara att bita ihop och stå ut , snart är de ju helg igen och vila :)

Info om bebisen

Detta är inte min mage utan bilden är tagen från google




  • Första dagen for din senaste mens var 28-Nov-2010
  • förlossningsdatum är beräknat till: 05-Sep-2011
  • Är gravid i vecka 21+1
  • Bebisen väger c:a 404 gram.
  • Bebisen är c:a 25,5 cm från hjässa till fot.
  • har klarat av 53% av graviditeten.
  • har 131 dagar till förlossningen.

Hemma från jobbet :)

Äntligen hemma från jobbet jobbat från 12-20 så de va skönt att komma hem till snuttan :) nu har jag och mamma suttit på balkongen och ätit macka och druckit kaffe de va gott och mättade magen :) nu blir det att sitta vid datorn lite sen prata med älsklingen sen gå och lägga sig är så trött pga att jag sov på soffan inatt hos mamma och pappa .

snart åka till stan

Nu har man precis fått i sig lite frukost , nu blir de göra sig iordning för att åka in till stan och jobba så vi får höras ikväll :)

kärlek <3

Denna bilden tog jag för någon dag sedan på min bebismage och älsklingens händer som formar ett hjärta :)


blommor :D

Sådde ju frön för några veckor sedan *blomman för dagen* heter blomman och är en klätterväxt mina är just nu ungefär 15-20 cm långa men blir upp till 3 meter långa :)

Så här ser blommorna ut sen när dom kommer



Min mamma har sått dessa i flera år sen på hösten tar hon fröerna som blir sen planterar hon dom till våren igen , visst är dom fina !

Vecka 21 :D



Bebisen

Din bebis blodcirkulation är nu komplett och helt fungerande. Navelsträngen fortsätter att växa och bli tjockare alltmedan blodet strömmar med avsevärd kraft igenom för att förse bebisen med syre och näring. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

 

Storleken kommer att fördubblas under andra halvan av gravid iteten. Bebisen är nu c:a 18 cm lång från huvud till stjärt och väger ungefär 300 gram.

 

Nu mognar de olika organen. Matsmältningssystemet fungerar redan på ett grundläggande sätt och bebisen kan svälja fostervatten och ta upp vatten och socker och sedan göra sig av med restprodukterna. Denna mekanism är en förberedelse på livet utanför livmodern.

 

I blodet finns det redan ett stort antal röda blodkroppar, och vita blodkropparna börjar att bildas. I munnen börjar små smaklökar att bildas på tungan.

Du

I princip alla kan nu se att du är gravid! Din livmoder borde nu kännas ungefär 2 cm ovanför din navel. Du har antagligen ökat 4-7 kg i vikt och allteftersom bebisen börjar bilda sina fettreserver kommer också din vikt att öka. Under de kommande 10 veckorna kommer du att gå upp ungefär hälften av den totala viktökningen under hela graviditeten.

 

Du kanske också märker av en ökad aptit eftersom du behöver 500 kcal mer per dag för att försörja din ökade ämnesomsättning. Det är bra att undvika mat som innehåller mycket fett, socker och kalorier, och istället äta frukt, grönsaker, spannmål och anndra naturliga baslivsmedel.

 

En del upplever ovanliga starka begär efter mat, och även efter sådant som inte är mat; såsom cigarettaska, kol och öl. Bli inte förvånad om dina ben svullnar upp under dagen. Detta kan avhjälpas genom att sätta fötterna i högläge någon eller några gånger under dagen. Blir svullnaden kraftig så bör du genast kontakta barnmorskan eller läkare för kontroll; särskilt om du har andra symptom så som huvudvärk och flimmer för ögonen.


Dags och vakna

Somnade om iaf och sov till nu de behövdes kan jag säga :) nu blir de åka bort till mamma och pappa och umgås lite och sola :)

Nu har han åkt :(

Nu har älsklingen min åkt känns jätte tomt i sängen och har jätte svårt att somna om igen men de går nog snart hoppas jag iaf behöver sova. Va länge sen jag fick sova ut och man får ta och passa på nu medans man kan :) Kollade blimamma.se och där är de 131 dagar till beräknar förlossning :)

Påskfest:)

Nu är vi på påskfesten har spelat kubb och målat ägg :) snart ska vi äta är jätte hungrig sen ska jag och älsklingen hem och gosa för han åker till Bryssel igen imorgonbitti, vill inte att han åker men kan inte vara självisk måste tänka på familjen :)

hållt på ute

Har varit ute lite och hållt på planterat lite och krattat, hoppas jag fått lite färg med är jätte vsrmt ute idag är så de bränner på kroppen:) har även tvättat 2 maskiner tvätt som får torka ute idag :) snart blir det duschen och fixa sig lite

Telekö :(

Sitter och väntar i telefonkö för att få prata med sjukvårdsupplysningen , känns som om jag väntat i evigheter. Igår blev en jätte lyckad kväll med becca , Johannes , Andreas , Mattias , bobban och älsklingen så klart :) bada badtunna och snacka lite skit :p sen idag ska man på påskfest med om de inte blir doktorn istället :( men hörs sen för snart svarar dom har plats 1 i kön :)

På väg hem

Vi orkade inte vara där mer så sitter nu i bilen på väg hem :) blir att spela kubb och bada tunna med Aina , Johannes och några till :) Har i 3 dagar haft problem med att mitt ena finger låser sig så bad mamma ringa sjukvårdsupplysningen och de är tydligen farligt så nu sitter man med en glasspinne med tejp runt på fingret, skulle ringa imorgon igen för att få en akut tid så får jag se vad som händer. Trodde inte de va så farligt trodde de skulle gå över av sig själv :/ men tydligen inte

Ont i fötterna :(

Har gått och satt mig inne på mässan så att älsklingen får gå runt själv och kolla på de han vill orkar verkligen inte gå runt mer har gått i evigheter och fötterna gör så ont och är så ömma. Ska bli skönt när man kommer ut härifrån få sätta sig i bilen och chilla innan de blir massa bilgrejer ikväll med bl.a. Racing drifting mm. De ska bli kul bara jag slipper gå hela tiden :p Har sätt massa bebis magar här säkert 30 st eller något :p de va en tjej hennes va lika stor som en medecinboll de såg ut som om den skulle komma ut när som :p men tycker de är så fint med bebis magar , jag känner mig bara tjock och klumpig med min :( men får blogga mera sen nu ska jag äta på mitt godisband och kolla på folk :)

Ush

Nu är jag knappt vaken ska sova i bilen upp till elmia annars klarar jag aldrig dagen . Lite frukost nu sen packa lite små grejer som smink och sånt får fixa mig i bilen idag :p blir intressant :D uppdaterar senare när jag är lite mer vaken än nu

bion

Denna är det som vi ska se på bio ikväll :)



Red Riding Hood

allt är bra igen

Nu är allt bra på jobbet igen skönt att ha de löst innan helgen :) nu sitter jag hemma i soffan och slappar lite innan jag ska göra mig iordning för kvällen blir bio idag :D sen lägga sig tidigt ska upp halv 7 imorgon för att åka till elmia :)

Lunch :)

Sitter just nu på jobbet och äter min lunch , för er som undrar så jobbar jag på glassiären i Karlskrona :) är rätt så irriterad idag tycker inte om när folk försöker bestämma och styra över vad jag ska göra och inte när dom har samma posistion som mig , sen ber mig jobba snabbare när personen själv inte gör de, sånt gör mig galen. Men ska försöka koppla bort det och tänka på något annat för Ingen kommer kunna förstöra min dag :)

Vaken :)

Nu är jag vaken eller vaknade för en stund sen :p behöver igentlign inte gå upp fören om 30 min men tror jag är lite rädd för att försova mig eller inte hinna in till jobbet i tid eftersom att jag har öppningen . Va jätte mysigt med middagen igår blev lite sent bara , fick påsk present av mamma och pappa med vi fick ett bio kort var jag och älsklingen :) så nu får de väll bli att gå på bio någon dag älskar att gå på bio de är så mysigt :) men nu ska jag ta mig upp ur sängen och ner och försöka göra något åt mitt hår till risbuske , ska pröva göra en frisyr som jag inte gjort innan blir de bra kan ni få se resultatet sen.

inget är som väntans tider :P

sitter just nu hemma hos mamma och pappa och väntar på att bror min ska komma med tåget så vi kan äta :)

blir grillat kött med sallad och tzatsiki , mums

har beställt lite mer grejer på internet med de får ni se va de är när de kommer hem.

imorgon har jag öppningen på jobbet kommer bli intressant med är helt övertygad om att jag klarar det galant :)

Ska försöka fixa naglarna ikväll innan sängen kallar på mig, efter några dagars jobb ser dom ut som f*n rent ut sagt

Snart fika :)

Nu har man slutat köpt ett minneskort till kameran på Elgiganten så man kan ta lite bilder på Elmia i helgen :) nu väntar jag på älsklingen han köper fika sen ska vi till hans farmor och farfar ;)

Så skönt

Känns så underbart och inte behöva låtsas som att du inte finns längre , att om någon frågar om dig att man kan svara på ett bra sätt :) är så himmla stolt över dig att du ha vågat komma ut ur ditt skal igen så stark och glad . Älskar dig , familjen kommer alltid först <3

Godmorgon :)

Är nyvaken och jätte trött men blir snart att tvinga sig upp ur sängn för att göra sig klar för jobbet :) idag kommer min älskade bror hem också saknar han så enormt mycket . Men nu Måste jag upp annars kommer jag somna om igen

:)

ska sätta mig och äta nu lite väl sent men de får gå för idag iaf , sen blir det ett långt bad med hårinpackning och apelsinjouis och gos med älsklingen så klart ;)

paket + inköp

Idag gick jag mitt paket från hm med de jag beställt :)
+ att jag köpte en liten sak till lill* pyret också :D




Lunch på jobbet

Sitter på jobbet just nu och har lunch , de va gott och få lite mat i magen även om jag ätit lite glass idag :p hallon lakrits är apsolut min favorit här på glassiären :) fick reda på igår att älsklingen ska åka till Bryssel igen :( jobbigt men skönt med pengar så vi kan köpa de vi behöver till bebisen och spara undan :) funderar när de är dags att köpa en vagn vad tycker ni?

kläderna

såhär ser kläderna ut som min mamma köpte till pyret :)











Tack mamsen <3

Magen :)

Såhär ser min lilla mage ut i vecka 20 :D

nu funkar de :D

Nu fungerar vårt internet igen :) Jippi finns så mycket jag kan göra nu när de är tillbaka ..
Kommer snart lägga ut bilderna på kläderna mamma köpte till lill* pyret

hos mamma o pappa

Sitter hos mamma och pappa en runda vid deras dator för att vårat internet fungerar fortfarande inte :(
är jätte trött efter jobbet idag men de är ändå skönt att ha något och göra under dagarna :)
imorgon ska jag till barnmorskan på morgonen på rutin kontroll väga och lite sånna saker :)
jag hoppas att vi ska kunna få vårat internet imorgon men lovar inget

Vecka 20 , halvvägs :D


Bebisen

Grattis! Du är nu halvvägs genom graviditeten. Det har gått 18 veckor sedan befruktningen och din bebis är nu 14-16 cm från huvud till stjärt och väger c:a 250 gram, ungefär som en stor chokladkaka.

 

Bebisens hud börjar nu bli tjockare och körtlar under huden börjar utsöndra ett vaxliknande ämne som kallas vernix. Detta ämne kommer att täcka din bebis hud och skydda den mot fostervattnet under resten av graviditeten. Lanugohåret på bebisens kropp hjälper till att fixera den skyddande vernixen.

 

Huvudhår och tånaglar börjar växa på det här stadiet, liksom hår på överläppen och i ögonbryn.

Du

Din midja har sannolikt vuxit och är inte lägre synlig. Livmodern har fortsatt växa upp i magen och kan nu kännas i höjd med navlen. Den växande bebisen och livmodern trycker din buk utåt och genom återstoden av graviditeten kommer den att fortsätta trycka på dina lungor, mage och njurar. Detta kan göra att du lättare blir andfådd, behöver kissa oftare och inte kan äta lika mycket, samt orsaka förstoppning.

 

Det ökade trycket kan också göra att din navel tryck ut och blir som en liten kula iställer för ett hål. Många får också bristningar i huden på magen då den töjs ut i snabb takt. Detta gäller också bukmuskularturen som dras isär och stäcks ut, och blir därmed något försvagad. Man brukar därför rekommendera gravida kvinnor att inte belasta bukmusklerna i onödan.


Dumma internet

Det dumma internet funkar inte hemma igen och tycker de är drygt att blogga genom telefonen men förhoppningsvis får jag internet på måndag igen :)

baby kommer hem :D

Igår va jag jätte trött så gick och la mig jätte tidigt och idag kommer världens finaste älskling hem så uppdaterar imorgon i massor :)

Vecka 19


Bebisen

Din bebis är denna veckan 13-15 cm och väger ungefär 230 gram. Vid förlossningen väger den vanligtvis 15 gånger mer, så den kommer lägga en hel del på hullet framöver.

 

En av de mest fascinerande sakerna med fostrets utveckling är hjärnan. Hjärnan är ett av de första organen som bildas de första veckorna och dess abnorma storlek i förhållade till resten av kroppen under den första delen av utvecklingen visar dess stora betydelse. I vecka 19 har muskler i hela kroppen kopplats ihop med hjärnan via nervtrådar och kan därmed kontrolleras medvetet av bebisen!

 

Öronen står ut från huvudet, och i munnen börjar de första groddarna till barnets permanenta tänder dyka upp. Armar och ben har nu korrekt relativ storlek i förhållande till kroppen och fötterna är hela 2,5 cm långa!

Du

Många kvinnor kan känna livmodern 2-3 cm under navlen och om du ser din profil i speglen kan du verkligen se hur din kropp har förändrats. Det är inte ovanligt att vid det här laget ha gått upp 5-6 kg. Av detta svarar beisen för c:a 200 gram, moderkakan 170 gram och fostervattnet ungefär 310 gram.

 

Vidare har dina bröst ökat i vikt med 170 gram vardera och livmodern med ytterligare 300 gram!

 

Det är viktigt att komma ihåg att viktökningen skiljer sig mellan olika kvinnor och det finns ingen anledning till panik om du gått upp lite mer eller mindre än genomsnittet.

 

Viktökningen kommer förmodligen att påverka din hållning och din sömn.



första jobb dagen

Jobbat från kl 10:00 - 18-00 kom hem för en stund sen och då hade mamma gjort mat :) de va gott och få mat i magen .
Fast just nu har jag ont lite överallt i kroppen märks att jag inte är van vid att stå och använda händerna hela dagarna :P Men jag trivs jätte bra än så länge :)

slapp dag

Idag ska jag bara slappa och ta hand om mig själv :) börjar ju min provanställning imorgon så måste se fräch ut :) snart blir det frukost sen blir den att börja fixa naglarna

Så söt :)

Fick denna burken av mamma idag som hon hade fått på jobbet :) så söt är den :)


Bilden är tagen från google , känner att jag inte har så stor användning för de nu :P

svänger loss

Sitter med pappa vid datorn cch dricker min blåbärs soppa och svänger loss till gammal musik :)

blåbärssoppa :D

Va borta i huset innan och umgick med becca och städade undan lite för att hinna få allt färdigt till älsklingen kommer hem nästa vecka :)
sen hade mamma köpt blåbärssoppa till mig så har druckit de i massor :) så gott hehe

:(

Känner mig inte alls hungrig och har inte gjort de sen igår men vet ju att jag måste äta något för barnets skull , men så fort jag gör de spelar ingen roll vad de är så mår jag jätte illa :( någon som har varit med om liknande ?

beställde detta :)

Beställde detta på hm till mig och lill* pyret :)





Tunikan har jag kollar på länge och den till lill* pyret va så söt så jag kunde inte låta bli :D

:)

sitter här och lyssnar på musik :)
pratade med älsklingen innan dom va ute och åt igår på resturand och dom beställde in belgiens speciallite som tydligen är musslor (aldrig smakat , gott ?) men till musslorna serverade dom pommes vilket jag tyckte lät konstigt :P men de kanske bara är jag :P
tänkte beställa lite kläder sen göra mig iordning för en promenad :)

helt slut

är helt slut idag så de blir att lägga sig tidigt ska bara prata med min älskling på telefon först så hörs imon <3

fikat :)

Precis varit ute hos mormor och morfar och fikat och mamma har varit och handlat med mormor :) nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så jag kan ta bussen in till stan för att träffa tina :)

skrattade så jag började gråta

satt och åt med mamma och pappa så började jag och pappa fjanta oss slutade med att jag skrattade så mycket att tårarna sprutade och kunde verkligen inte sluta :P

saknaden är stor :(

Pratade med min älskling igår som är i bryssel , han har innan sagt att han kommer hem på lördag men nu är de ändrat så han kanske kommer hem 3 dagar senare än planerat.
Men de är bara att bita ihop och stå ut .


Snoddas :)

själva kakan :
150 gram smör eller margarijn
2st ägg
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
1,5 dl mjölk eller vatten
4,5 dl vetemjöl

glasyr :
100 gram margarin
6 msk kaffe
2 msk kakao
6 dl florsocker
4 tsk vaniljsocker

Tillagning

Smält smöret/margarinet och låt svalna.

Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.

Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao. Kakaon kan siktas om den är klumpig. Vispa snabbt ihop med elvisp.

Tillsätt sedan mjölk, vetemjöl och det smälta matfettet. Vispa försiktigt snabbt ihop till en jämn smet med elvisp på lägsta hastighet.

Bred ut smeten i en form ca 40 x 32 cm med minst 3 cm hög kant som du klätt hela formen med bakplåtspapper.


Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader i 10-15 minuter.


Gör glasyren. (Jag gör alltid dubbelsats då det blir snålt med enkelsats)Smält smör eller margarin i en kastrull. Rör ner kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker till en jämn smet.

Bred glasyren över kakan medan glasyren fortfarande är varm. Strö över kokosflingor.


Låt stå och stelna. Skär kakan i fyrkantiga bitar.

bakar :)

håller på och bakar snoddas till mamma och pappa kommer hem från jobbet lite eftermiddags fika :) mumsigt . receptet kommer sen :)

Hemma :)

Hemma från stan igen :) skönt .
Blev en runda inom citygross och köpa hårbanden och lite fika ,blev fralla och en bulle , gottigt :P
Sen när vi kom hem visade mamma att hon hade köpt massa baby kläder till pyret så söta :) får visa upp dom sen när jag får tillbaka min bärbara tycker de är så krångligt och lägga upp bilder på den stationära .
Nu blir det sätta sig och fortsätta med gardinerna till himmelsängen kommer bild på de med sen när jag är klar och dom hänger där som ska :)

af nu

Ska alldeles strax åka med mamma in till stan för att gå på mitt sista möte på af , ska be dom skriva på ett papper med så jag får pengar :)
ska se om jag hittar några söta hårband så jag får undan håret när jag börjar jobba på måndag :) slippa alla små härspännen slarvar bara bort som ändå :P

:D

Har precis pratat med älsklingen , så skönt att höra hans röst pratar ungefär varannan dag , är ganska dyrt att ringa så får nöja mig med att chatta med han varje kväll :)

innan idag kollade jag på cry baby , tycker den filmen är så bra de är en film jag kan kolla på om och om igen :)

Snart kommer mamma och då ska vi fixa våra ögonbryn :) så hörs sen

?

Jag förstår inte hon på ultraljudet sa att jag ska gå in i ny vecka på måndagar ,
har alltid räknar söndagar innan som ny vecka ,
och är medlem både på blimamma.se och libero.se och dom visar båda 2 att jag är i vecka 18+1 idag är förvirrad :/

V . 18 idag :D

 

Bebisen

I vecka 18 är din bebis 13 till 14 cm lång från huvud till stjärt och tack vare de nu ökande fettdepåerna väger den omkring 230 gram. Den hitintills snabba tillväxten kommer nu att sakta ned något till ett något lugnare tempo.

 

Det finns fortfarande plats i livmodern och din bebis kommer att vara aktiv under perioder då den kan sparka eller till och med göra kullerbyttor! Runt den här tiden blir kan bebisen också börja känna av alltmer intryck från världen utanför magen och gör sin närvaro känd genom sparkar och slag. Benen genom vilka ljuden passerar till innerörat har förkalkats och hårdnat, och de nervbanor som tar emot och processar signaler från hörselcellerna utvecklas, vilket innebär att bebisen nu kan höra.

 

 

Allteftersom graviditeten fortlöper kommer bebisen att vänja sig vid återkommande ljud, så som dina hjärtslag, röster, blodet som strömmar genom navelsträngen och andra vardagliga ljud. Den kan också bli skrämd av höga, plötsliga ljud.

 

Du

Livmodern har fortsatt att växa upp i din mage. Om du mäter så kan du känna den ungefär på två fingrars bredd under naveln. Din livmoder är vid det här laget ungefär lika stor som en Nätmelon.

 

Även om viktuppgången varierar från kvinna till kvinna så ligger den genomsnittliga viktökningen i vecka 18 på mellan 4,5 och 6 kilo

 

Vid det här stadiet i utvecklingen kan också eventuella defekter och missbildningar i hjärtat upptäckas vid en ultraljudsundersökning.

 

 

 

Informationen är från hemsidan http://www.blimamma.se


snart ut och gå

har precis ätit lite frukost och nu sitter jag och dricker mitt morgon kaffe .
ska alldeles strax dra med mig mamma och dani ut på en lång promenad de kan vi behöva :)

baka :D till myskväll

Har haft så ont i ryggen idag så de är sjukt :( inte alls roligt.

Men nu ska jag göra äppelpaj åt mig , mamma och pappa ska ha lite film kväll här hemma och se Allt för min syster , den är så fin en film jag verkligen rekommenderar även om jag själv fäller många tårar under filmen :)

längtar tills jag får känna lill* pyret inom mig röra sig :)

Nyvaken

Precis vaknat och fått i mig lite frukost, ovanligt pigg idag faktiskt :) har inget planerat idag mer än att gå bort till huset en runda och fixa lite , har lite överasningar jag ska ha klara när älsklingen kommer hem :D

nyss planterat

Nyss planterat fröerna i krukor . nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet :)

idag har jag och johan varit tillsammans i 2 år och 8 månader , tiden har gått så snabbt,  är fortfarande nykär :) önskar bara han vore hemma men han kommer ju hem om en vecka igen :)

:)

Är jätte trött idag , de är jobbigt och sova i en enkel säng när man är van vid en dubbel säng + att dani har väckt mig 5 gånger inatt :( hon ville ner till min pappa (hennes morfar ) och sova :P
så söt är hon :)
va ett tag sen jag vaknade men har inte orkat blogga förens nu .
Ska snart sätta mig ocg plantera mammas blommor för dagen i krukor hade jag tänkt :)

RSS 2.0