färgar håret

sitter med färgen i håret just nu och chattar med min baby :) ska duscha ur detta om 40 min sen ska jag nog sova :) är jätte trött . lägger upp en bild imorgon på håret om jag kan de på denna datorn :) <3

:/

Gick upp tidigt idag och lämnade älsklingen på stationen , de va jobbigt men lyckades utan att börja gråta , har blivit en riktig lipsill :P
Idag har jag och mamma och dani ätit hos min mormor och morfar nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan jag sätter på lite kaffe .
ska färga håret ikv med :D

sista dagen innan älsk åker :(

Har varit på af och pratat om vuxen skola , funderar på att plugga :)
idag är det umgås med älskling dag bara mysa och kanske ut och äta , han åker till bryssel imorgon för att jobba i en vecka :,( kommer sakna han så mycket .
Ska bo hos mamma och pappa medans han är borta vill inte bo i huset själv hatar att sova ensam .

Men nu blir det en liten runda till svärföräldrarna för att visa bilderna på bebisen :)

svar :

Svar på kommentar :
Grattis :) vi frågade henne om hon kunde se könet men hon va väldigt osäker först sa hon att de va en flicka , sen sa hon att det kunde vara en pojke .
Så det får bli en överaskning. Är beräknad den 4 september :)

Designa bloggen

Skulle vilja göra om bloggen men lite bilder och sånna grejer någon som kan hjälpa mig ?

trött

Sitter i soffan just nu och är jätte trött men ska snart börja med middagen :)

idag har jag och hjärtat varit på stan köpt ett par jeans, 2 linnen och hårfärg, får bara hitta nån som kan hjälpa mig färga det :)

Va också på sjukhuset , som någon kommenterat förr och frågat om jag är gravid , har inte velat svara på det förr men ja jag är gravid är i v 17+1 , så idag va jag och gjorde första ultraljudet :) det va verkligen en fin upplevelse :)

Här en en bild på lill* pyret



Har också varit hos min käre moster, man och barnen på en liten fika va mycket trevligt :)

natti;)

Nu ska jag och älsklingen ta och krypa ner i sängen och mysa :) imorgon ska vi in till stan och shoppa lite behöver nya kläder och hårfärg :) sen ska vi göra lite andra ärenden ni får veta mer imorgon för nu ska jag mysa <3

målar :)

Efter vårdcentralen så åkte jag och mamma och hämtade älsk och dani för att åka hem till dom på en fika :) nu sitter jag och målar på min byrå eller en av lådorna för att vara exakt men jobb än jag trodde har gjort 1 låda än så länge och tror de är 6 lådor , sen är det ju själva byrån men , så har lite jobb framför mig :P den va lila blek innan men nu vill jag ha den vit . kan ta en bild sen på en målad och en omålad så får ni själva avgöra vad ni tycker är snyggast :)

Nu är jag vaken men trött

Vaknade för en stund sen men är fortfarande jätte trött :( ska klä på mig och fixa mig lite kanske hinner få i mig något snabbt innan jag ska gå till vårdcentralen och möta mamma , om ni undrar varför min mamma följer med så är det för hon har varit med i hela denna utredningen i flera år nu . Måste sen gå till affären och köpa en ny pensel hade bara en liten här hemma som jag målade kanterna på lådorna , hade tagit evigheter och måla hela med den :p hade en konstig drömm inatt men får se imorgon om den stämmer :D

Måla måla

Nu blir det måla lite om älsklingen hittar en pensel till mig,
sen blir det sängen ska upp imorgon och till vårdcentralen men mina fötter .
Så säger godnatt nu Natti Natti <3

så god :)

Pajen va jätte god :) blir snart att åka hem och lägga sig i badet med en ansiktsmask och ett glas apelsinjuice , vilket jag inte brukar dricka men dricker varje dag nu :P


resultatet :)

Såhär blev resultatet :)



Ser god ut tycker jag men får se sen vad älsklingen och svärföräldrarna tycker om den :D

Receptet på jordgubbs och björnbärspaj

Tog först upp frysta jordgubbar och björnbär från frysen de tog jag lite efter vad som får plats i formen beror ju på hur stor form man har . På de i en bunke hällde jag på 4 matskedar socker .

Sen blandade jag ihop 100 g margarin 5 matskedar socker och 3 dl vetemjöl . Hällde hälften av degen i formen .


Efter det så hällde jag på jordgubbarna och björnbären


Och sen på med 1,5 matsked potatismjöl

sen hällde jag på resten av degen på bären, sen in i ugnen på 225 grader i 25 minuter



såhär såg den ut innan den hamnade i ugnen . bilden på resultatet kommer strax :)

hemma igen

Nu är jag hemma igen från promenaden blev ingen lampa måste kolla så det inte är säkringen först :) nu blir det baka paj :) frågan är jordgubb eller björnbär eller blandat ?
bilder och recept kommer sen :)

ut och gå en runda

ut och gå en runda nu innan jag ska börja städa här hemma :) blir att gå ner till affären och köpa lampa till bil lyset :)

god eftermiddag :)

Har suttit och kollat på tv och ätit frukost och avslutade den med lite jordgubbar :) mums , dom är spanska men dom är ändå sååå goda :)



blir snart städa lite här hemma och ska göra en paj innan jag och baby ska till mina svärföräldrar på middag :)

God Kväll :)

Sitter just nu i soffan och myser in mig i täcket har varit ute och hjälpt älsklingen få på fronten på bilen :) Gjorde våfflor till oss innan det va massa gott :) ikväll blir det kanske ner till bilträffen om jag orkar är ju så satans kallt ute ju :( Hade lite inflyttningsfest här hemma igår , de va jätte trevligt :)

:(

Internet på datorn har lagt av så kan bara blogga via mobilen :( dumma känner mig handikappad utan datorn

Soligt och skönt ute

Sitter just nu i bilen och väntar på älsklingen medans han är och köper ett nytt bilbatteri till skylinen ;) har varit på arbetsförmedlingen idag va inget kul att sitta stilla så länge och lyssna även om de bara va en timme , så himmla dålig luft där inne . Ska snart ut till min mormor och morfar och hjälpa dom lite med vårstädningen tex putsafönstrerna :) så skönt väder de är ute också fler sånna här dagar tack :)

städa först :P

blir inga bilder ikv , för vill städa lite innan jag lägger upp bilder :P hehe så får göra de efter jag varit på af och varit hos mormor och morfar :)


Hos mamma och pappa

Blev att gå en runda bort till mamma och pappa efter vi varit på vårdcentralen och beställt en tid åt mig :) ska bli skönt att få iordning på mina dumma fötter som jag stukar hela tiden. Blir snart att gå hem igen efter en god kopp kaffe :)

Svar på kommentar:
Kan ta lite bilder inuti huset senare ikväll och lägga ut :) betalar 6000 kr i kallhyra.

Före och Efter

Här hade vi plockat bort hälften ungefär men så ni får se ungefär hur det såg ut innan




Och såhär såg det ut efter vi va klara , ganska stor skillnad , nu fattas det bara att så lite gräs och fixa lite annat . Imorgon ska jag fixa en liten rabatt om vädret är fint :)

hem kommen

Middagen va jätte god :) sen åkte vi in till stan också till gamla lägenheten och hämtade våra cyklar , va nog på tiden :P ska bära in min gamla byrå sen också så jag kan måla om den imorgon :) bilderna från idag kommer strax

Hållt på ute hela dagen :)

God eftermiddag :) har varit ute och jobbat i trädgården med hjärtat har fått väldigt mycket gjort faktiskt är jätte nöjd :) kommer lägga upp bilder lite senare ikväll. Nu ska jag sötta mig ner en stund sen in i duschen för att göra mig iordning till middagen hos svärföräldrarna :) mumsigt

mys kväll :)

Har myskväll med min baby sitter nerbäddade i soffan med lite gott och kollar på körslaget :D vem tror du åker ut ?

fy fan läskit

Har diskat nu , känns som om man stog där i evigheter . skulle precis börja med maten så började jag må jätte konstigt precis som om jag skulle svimma :( fick sätta mig ner men får snart gå och göra ett nytt försök till att börja med maten :)

blir inget fix i trädgården idag

orkar helt enkelt inte idag , + att älsklingen ville vara med och fixa :) så blir att göra lite inne ist som att diska och kanske måla min byrå :)

Tjena sötisar ;)

Har nu haft ett väldigt stort uppehåll från bloggandet , vilket har varit jätte tråkigt men har inte orkat men ska bli bättre på de nu :) Just nu sitter jag i soffan hemma och väntar på att min pojkvän ska komma med lite grejer till mig så jag kan börja fixa lite i trädgården dom som bott här innan har låtit det förfalla totalt . Huset är nybyggt 2010 men tomten har dom inte gjort ett skit åt rent ut sagt . Nu ska jag bara klä på mig och lite sånt sen så kommer jag med före och efter bilder lite senare :D puss på er så länge

RSS 2.0